Navigace v sekci
- Konvektomaty
- Varná technika
- Chladící zařízení
- Výrobníky ledu SIMAG
- Chladničky LIEBHERR
- Výrobníky ledu HOSHIZAKI
- Chladící vitríny
- Šokové zchlazovače
- Myčky nádobí Winterhalter
- Pece
- Kuchyňské roboty
- Nářezové stroje
- Nápojová technika
- Přeprava stravy
- Výdej stravy
- Vakuové baličky
- Nerezový nábytek
- Gastronádoby
- Holdmaker
- Holdomat
- Sous Vide
- HotmixPro
- Regály IN-FIX
- Čisticí a mycí chemie
- Prospekty v PDF ke stažení
- Indukce
- Lainox Oracle
- Multifunkční pánve
- Baličky hotových jídel
Zavolejte mi
Výrobníky ledu SIMAG
V naší nabídce najdete kvalitní výrobníky ledu italského výrobce SIMAG v různých výkonech od 18 kg až po 500 kg za 24 hodin, v provedení chlazení vzduchem nebo vodou. Vybrat si můžete z nabídky výrobníků kostkového ledu, kloboučkového ledu, nugetkového ledu nebo ledové šupinkové tříště.
Výrobníky ledu značky SIMAG se vyznačují kvalitním celonerezovým provedením, konstrukčně a designově jsou řešeny tak, aby splňovaly hygienické požadavky, byly jednoduché na obsluhu a snadno se čistily.
Díky pestré škále variant výrobníků ledu co do kapacity i tvaru ledu nabízí výrobce SIMAG výrobníky pro všechny typy gastronomických provozů - bary, restaurace, hotely, diskotéky, catering, rybárny, nemocnice, potravinářství, chemický průmysl, laboratorní účely a další.
Výrobníky ledu SIMAG si můžete prohlédnou a objednat na našem internetovém obchodě. V případě dotazů nás kontaktujte. Rádi vám poradíme s výběrem.
Chlazení vodou nebo vzduchem?
Výrobníky ledu chlazené vodou jsou vhodné např. pro umístění pod barový pult, kde není možné zajistit dostatečné proudění vzduchu kolem celého přístroje. Dále se doporučují do prostor se zvýšenou okolní teplotou a venkovních barů. Tím, že je výrobník chlazen vodou, nemá zvýšená okolní teplota vliv na výrobní kapacitu. Výhodou jsou také nižší nároky na údržbu - nevyžadují čištění mřížky kondenzátoru.
Výrobníky ledu chlazené vzduchem používají ke chlazení okolní vzduch, je tedy potřeba zajistit dostatečnou cirkulaci vzduchu kolem celého přístroje. Jsou také náročnější na údržbu, neboť je nutno kromě pravidelné údržby samotného přístroje čistit také kondenzátor a větrák. Chlazení vzduchem není vhodné pro prostory s vyšší okolní teplotou a venkovní bary, které jsou provozovány v horkých letních měsících.
Čištění výrobníků ledu
Stejně jako jakýkoliv jiný profesionální přístroj ve vašem provozu, i výrobníky ledu vyžadují pravidelnou údržbu. Správným čištěním minimalizujete poruchovost a prodloužíte životnost přístroje, zajistíte maximální výrobní kapacitu a předejdete možným hygienickým rizikům. V nepolední řadě také pravidelnou údržbou snížíte náklady na někdy i zbytečné opravy.
Výrobníky kloboučkového ledu
V létě 2016 byla uvedena na trh nová ekonomické řada SDE, která se oproti předchozí řadě SDN vyznačuje zvýšenou produkcí a sníženou spotřebou vody a elektrické energie, a to o více než 50 %. Tato inovace šetrná k životnímu prostředí i vašemu provozu se dotkla především výrobníků ledu chlazených vodou.
Výrobníky kloboučkového ledu s dutinou o rozměru 35/29/36 mm jsou vhodné do různých nápojů pro bary, kavárny a restaurace.
Nově byla řada obohacena také o menší model SDE 18 s kapacitou zásobníku 4 kg a výkonem 18 (15) kg za 24 hodin, vhodným pro provozy s omezeným prostorem.
Výrobníky kostkového ledu
Výrobníky kostkového ledu produkují ledové plné kostky o rozměru 22/22/22 mm (řada SMN) nebo 30/30/30 mm (řada SCN) jsou vhodné do míchaných a perlivých nápojů.
Profesionální velkokapacitní výrobníky ledu řady SV umožňují regulaci velikosti kostek na ovládacím panelu pod předním krytem výrobníku.
Výrobníky šupinkového ledu
Profesionální výrobníky ledové tříště (řada SPN) a výrobníky ledové šupinkové tříště se zásobníkem (řada SPR) jsou vhodné pro prezentaci ryb, mořských plodů a masa v gastronomii, udržování potravin a nápojů, využití najdou i v zdravotnictví nebo chemickém průmyslu.
Výrobníky nugetkového ledu