Navigace v sekci
- Konvektomaty
- Varná technika
- Chladící zařízení
- Chladící vitríny
- Šokové zchlazovače
- Myčky nádobí Winterhalter
- Pece
- Kuchyňské roboty
- Nářezové stroje
- Nápojová technika
- Přeprava stravy
- Výdej stravy
- Vakuové baličky
- Nerezový nábytek
- Gastronádoby
- Holdmaker
- Holdomat
- Sous Vide
- HotmixPro
- Regály IN-FIX
- Čisticí a mycí chemie
- Prospekty v PDF ke stažení
- Indukce
- Lainox Oracle
- Multifunkční pánve
- Baličky hotových jídel
Zavolejte mi
Sous Vide - Zařízení pro vaření ve vakuu při nízké teplotě
Objevte možnosti sous vide, díky kterým vaše pokrmy získají zcela nový rozměr! Můžete takto upravovat maso, drůbež, ryby, zeleninu nebo i dezerty.
Metoda Sous-Vide je způsob pomalého vaření ve vákuu, díky kterému pokrmy získají intenzivnější aroma a barvu a šťavnatější chuť. Tuto metodu si oblíbili šéfkuchaři po celém světě.
Revoluční Sous-Vide technologie vaření spočívá v tom, že potraviny jako maso, zelenina, ovoce jsou v syrovém stavu vakuově zabalené do vakuových sáčků certifikovaných pro vaření. Úprava probíhá při nízké teplotě (od 56 °C do 95 °C) s minimální nutností potraviny před úpravou dochucovat. Pokrmy si zachovávají téměř celou svou hmotnost a veškeré živiny a získávají neopakovatelnou chuť. Díky tomu můžete ve Vaší kuchyni připravovat pokrmy pro opravdové labužníky. Tento produkt je vhodný kromě profesionálních gastro zařízení i do domácností.
Výhody technologie Sous-Vide
- Potraviny zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní (Nedochází k vysoušení, k oxidaci ani k vyluhování potravin)
- Díky šetrné tepelné úpravě zůstanou zachovány důležité živiny
- Potraviny je možno zpravidla připravovat bez přidání tuku a soli
- Takto upravené potraviny splňují přísné dietní požadavky
- Váhový úbytek v důsledku vaření se nesnižuje, při klasickém i jiném alternativním vaření je váhový úbytek až 50 %
- Časová úspora díky novému uspořádání výroby
- Minimální nároky na údržbu
CSC Cuisson Sous-Vide Control
CSC Sous-Vide bath je k dispozici v několika velikostech – pro domácnosti a malé provozovny v objemu 9 l, pro gastronomické podniky 9 l a 20 l double, 20 l, 43 l a 58 l. Připojení vždy na 230 V.
CSC-09 - Vakuová lázeň - Objem 9 litrů
Vnitřní rozměry: 297x237x150mm, Vnější rozměry: 339x275x291mm
CSC-09/2 - Dvojitá vakuová lázeň o objemu 2x9 litrů
Vnitřní rozměry: 237x297x150mm, Vnější rozměry: 535x339x291mm
CSC-20 - Vakuová lázeň - Objem 20 litrů
Vnitřní rozměry: 503x300x150mm, Vnější rozměry: 535x335x291mm
CSC-20/2 - Dvojitá vakuová lázeň o objemu 2x20 litrů
Vnitřní rozměry: 300x503x150mm, Vnější rozměry: 665x535x291mm
CSC-43 - Vakuová lázeň o objemu 43 litrů
Vnitřní rozměry: 623x503x150mm, Vnější rozměry: 665x535x291mm
CSC-58 - Vakuová lázeň o objemu 58 litrů
Vnitřní rozměry: 623x503x200mm, Vnější rozměry: 665x535x291mm
Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifikacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, s kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě velkých porcí masa. Z takto upraveného masa uděláme všechny porce chuťově totožné. Dále má toto provedení možnost přednastavit a zapamatovat si až 10 způsobů přípravy potravin. Takto naprogramované výrobní postupy zaručují stabilní kvalitu vařeného produktu.
V případě zájmu o sous-vide technologii kontaktujte naše obchodní oddělení.