Školení obsluhy gastronomického vybavení

V případě dodávky větších a složitějších strojů pro profesionální gastronomii provádíme u zákazníka zaškolení obsluhy. Naučíme Vás pracovat s novými technologiemi popřípadě se vyvarovat nesprávné manipulace s námi dodávanými stroji.

Školení obsluhy vybavení pro gastronomii

V momentě, kdy realizujeme větší zakázku, provedeme Váš personál celou kuchyní a vysvětlíme jak správně zacházet s novými stroji.

V případě složitějších strojů jako jsou například konvektomaty, provádíme samostatné školení obsluhy, které provádí profesionální kuchař.

Profesionální kuchař vyškolený na práci s Vaším konvektomatem Vám konvektomat, po konzultaci s Vašimi kuchaři, naprogramuje a podrobně vysvětlí, jak s přístrojem správně zacházet.

  • Dezinfekce - Dezinfekce na ruce, bezoplachová dezinfekce na povrchy a dezinfekční mýdlo
  • Nerezový nábytek - Nerezový nábytek pro gastro provozy - pracovní stoly, dřezy, mycí stoly, nerezové regály