Pozvánka na kulinářský den 27. září 2017
Tradiční i moderní pokrmy budou kuchaři připravovat v novém modelu konvektomatu RETIGO VISION.
Přijďte načerpat inspiraci na přípravu tradičních i moderních pokrmů. Zaměříme se na jednoduchost práce s konvektomaty, ale i pokročilé techniky jako sous-vide nebo nízkoteplotní pečení, trendy, výhody v podobě úspory nákladů a v neposlední řadě také využití konvektomatu s dalšími moderními technologiemi.
Seznámíme vás s ovládáním a možnostmi přípravy pokrmů v konvektomatech nové generace, které jsou v prodeji od května 2017. Pro účastníky je k dipozici občerstvení a ochutnávky připravovaných jídel. Všechny pokrmy budou kuchaři připravovat v novém modelu konvektomatu RETIGO BLUE VISION 611.
Pro koho je kulinářský den vhodný?
Program je koncipovaný tak, aby byl přínosný pro majitele restaurací, vedoucí školních jídelen i kuchaře a kuchařky.
- Majitelé restaurací - dozvíte se, jak je investice do konvektomatu výhodná - ušetříte peníze, čas vašeho personálu a především zlepšíte kvalitu pokrmů
- Vedoucí školních kuchyní - dozvíte se, jak připravovat zdravá jídla, ušetřit čas a hromadu surovin.
- Kuchaři, kuchařky - dozvíte se nové postupy a efektivnější proces vaření
Kdy a kde?
Ve středu 27. září od 14:00 do 16:30 ve školicím středisku firmy GASTROFORM (Ondrova 9, Brno).
Jak se přihlásit?
Vyplňte prosím přiloženou přihlášku a pošlete nám ji e-mailem na adresu info@gastroform.cz.
Kapacita je omezena na 14 osob. Účast na akci je zdarma pro přihlášené účastníky.