Pozvánka a přihláška na kulinářské dny v květnu, červnu a září 2016
Obědová menu ve veřejném stravování, pokročilá gastronomie pro restaurace a podzimní vaření. To jsou další 3 prezentace, které proběhnou v našem školicím středisku v Brně, a na které se můžete v blízké době těšit.
Dovolujeme si Vás tímto pozvat na další kulinářské dny v živé kuchyni GASTROFORM - prezentaci a školení obsluhy a provozu konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně.
Prezentace se koná ve dnech:
Prezentaci pořádáme v školícím středisku naší firmy:
GASTROFORM - ONDROVA 9, BRNO 635 00
Ačkoliv má každá prezentace jiné téma, spojuje je jediné - představit kuchařům, vedoucím provozu či majitelům restaurací nové postupy a trendy v profesionální gastronomii. Dozvíte se o nových možnostech, které přináší moderní technologie. Kuchaři Vám na praktických ukázkách představí práci s konvektomatem a přístroji na zpracování masa a zeleniny. Povíme si o vakuových baličkách, šokových zchlazovačích a průmyslových myčkách. Dozvíte se, jak Vám jejich použití může zefektivnit a ulehčit provoz v kuchyni.
- KONVEKTOMATY RETIGO - Pečení, vaření v páře, obsluha strojů, ekonomika provozu, údržba strojů
- NÍZKOTEPLOTNÍ PEČENÍ, SOUS-VIDE - Příprava pokrmů při nízké teplotě v konvektomatu, vodní lázni, hold-o-matu
- VAKUOVÉ BALIČKY - Použití vakuových baliček v kombinaci s ostatními přístroji v moderní kuchyni. Úspory a výhody které přináší vakuové balení a příprava pokrmů ve vakuu
- ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE - Princip využití v kombinaci s konvektomatem, ekonomika a úspory v kuchyni
- MYČKY SKLA A NÁDOBÍ - Profesionální strojové mytí nádobí
- STROJE NA ZPRACOVÁNÍ SUROVIN, VARNÉ MIXÉRY - Ukázka novinek roku 2016
Jak již název napovídá, školení je vhodné pro kuhaře, kuchařky nebo vedoucí provozu ve veřejném stravování jako jsou školní jídelny, domovy důchodců apod. Budeme se věnovat vaření v konvektomatu, holdomatu, přípravě v páře, předvedeme stroje na zpracování masa a zeleniny s důrazem na efektivitu a úsporu nákladů v kuchyni.
Představíme Vám moderní techniky konvektomatu v kuchyni jako jsou tepelné úpravy, grilování, příprava hamburgerů či ryb.
Přijďte načerpat inspiraci k podzimnímu menu tradiční české kuchyně. Budeme připravovat kachnu, husu, paštiky a další dobroty.
Pozvánka a přihláška ke stažení ve formátu PDF:
Jak se zúčastnit?
Účast na akci je zdarma pro přihlášené účastníky.
Potřebujete více informací?
Program školení jsme koncipovali tak, aby byl přínosný jak pro kuchaře, tak i pro majitele restaurací a vedoucí.
Nebo se podívejte, jak probíhaly kulinářské dny začátkem dubna 2016.