Zde se nacházíte:
Hlavní stránka
> Články
> Prezentace a školení
> Pozvánka na prezentaci konvektomatů - 4.4.2016 nebo 5.4.2016
Pozvánka na prezentaci konvektomatů - 4.4.2016 nebo 5.4.2016
11. březen 2016 15.57
Dovolujeme si Vás tímto pozvat na prezentaci a školení obsluhy a provozu konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně.
Tato prezentace již proběhla.
Dovolujeme si Vás tímto pozvat na prezentaci a školení obsluhy a provozu konvektomatů a dalších moderních technologií pro velkokuchyně.
Účast na akci je zdarma pro přihlášené účastníky.
Prezentace se koná ve dnech:
Pondělí - 4. 4. 2016, 9:00-13:00 (kapacita na pondělí je již vyčerpána)
Úterý - 5. 4. 2016, 9:00-13:00 (kapacita na úterý je již vyčerpána)
Místo konání:
Prezentaci pořádáme v školícím centru naší firmy:
GASTROFORM - ONDROVA 9, BRNO 635 00
V příloze najdete pozvánku a přihlášku.
Program je koncipován pro kuchaře, kuchařky, vedoucí velkokuchyňských
provozů, majitele restaurací. Dozvíte se o novinkách a nových možnostech,
které přináší nové moderní technologie. Zjistíte jak zlepšit kvalitu pokrmů,
zefektivnit přípravu a provoz v kuchyni, uspořit náklady.
Jak se zúčastnit?
Vyplňte prosím přiloženou závaznou přihlášku a pošlete nám ji e-mailem na adresu info@gastroform.cz
Kapacita je omezena na 14 osob.
Potřebujete více informací?
Program školení jsme koncipovali tak, aby byl přínosný jak pro kuchaře, tak i pro majitele restaurací a vedoucí.
Budeme prezentovat celou řadu zajímavých novinek a postupů. Pokud váháte či máte nějaké dotazy ohledně programu, neváhejte nás kontaktovat na čísle 603 837 505.
PROGRAM PREZENTACE:
- KONVEKTOMATY RETIGO - Pečení, vaření v páře, obsluha strojů, ekonomika provozu, údržba strojů
- NÍZKOTEPLOTNÍ PEČENÍ, SOUS-VIDE - Příprava pokrmů při nízké teplotě v konvektomatu, vodní lázni, hold-o-matu
- VAKUOVÉ BALIČKY - Použití vakuových baliček v kombinaci s ostatními přístroji v moderní kuchyni. Úspory a výhody které přináší vakuové balení a příprava pokrmů ve vakuu
- ŠOKOVÉ ZCHLAZOVAČE - Princip využití v kombinaci s konvektomatem, ekonomika a úspory v kuchyni
- MYČKY SKLA A NÁDOBÍ - Profesionální strojové mytí nádobí
- STROJE NA ZPRACOVÁNÍ SUROVIN, VARNÉ MIXÉRY Ukázka novinek roku 2016
Pozvánka a přihláška ke stažení ve formátu PDF: