Pozvánka na podzimní vaření v konvektomatu 25. října 2016
Přijďte načerpat inspiraci na podzimní vaření. Již 25. října v našem školicím středisku v Brně.
Prezentace bude zaměřená na představení trendů v gastronomii a na pokrmy podzimní kuchyně. Kromě receptů se zaměříme také na jednoduchost práce s konvektomaty, pokročilé techniky, moderní trendy a v neposlední řadě také výhody v podobě úspory nákladů. Přijďte se podívat na prezentaci konvektomatů Retigo, kuchyňských strojů robot Coupe a dalších moderních technologií, kterou pro Vás pořádáme v úterý 25. října 2016 v sídle naší firmy v Brně.
Šéfkuchaři Vám ukáží, jak pomocí konvektomatu a dalších moderních technologií připravovat tradiční pokrmy české kuchyně jako maso, knedlíky, zelí, rýži, brambory apod.
Pozvánku v PDF si můžete stáhnout zde.
Program
- Představení konvektomatu, úspory nákladů, výhody, jednoduchost práce s konvektomatem
- Využití konvektomatu v návaznosti na další technologie jako je vakuová balička, šokový zchlazovač, holdomat či jiné
- Moderní trendy v gastronomii s využitím nových technologií – pečení přes noc při nízkých teplotách, „sous vide“ vaření ve vakuu
- Ukázka, jak v konvektomatu vařit knedlíky, rýži, brambory, hranolky, maso, ryby, zeleninu, atd.
- Ukázka přípravy specialit podzimní kuchyně jako je husa, kachna, paštika a dalších tradičních českých jídel v konvektomatu
- Ukázka zpracování surovin v moderních kuchyňských strojích Robot Coupe - varný robot Robot Cook, krouhač zeleniny, odšťavňovač atd.
- Ochutnávka připravených jídel a diskuse se šéfkuchaři
Pro koho je prezentace určená?
Majitelé restaurací se dozví, jak mohou díky konvektomatu ušetřit peníze a zlepšit kvalitu podávaných pokrmů.
Kuchaři zjistí nové postupy práce, jak díky konvektomatu ušetřit čas a zefektivnit proces vaření.
Provozní restaurací zase zjistí, jak díky konvektomatu ušetří hromadu surovin a jak výhodná je investice do konvektomatu.
Místo a čas konání
Kdy: 25. října 2016 (14:30 - 16:30)
Kde: Centrála a školicí středisko firmy GASTROFORM (Ondrova 9, 63500 Brno)
Jak se zúčastnit?
Vyplňte prosím přiloženou přihlášku a pošlete nám ji e-mailem na adresu info@gastroform.cz.
Kapacita je omezena na 14 osob. Účast na akci je zdarma pro přihlášené účastníky.
Fotogalerie z minulých prezentací
Program školení jsme koncipovali tak, aby byl přínosný pro kuchaře i majitele restaurací a vedoucí. Budeme prezentovat celou řadu zajímavých novinek a postupů. Pokud váháte či máte nějaké dotazy ohledně programu, neváhejte nás kontaktovat na čísle 603 821 268.
Související články:
Prezentace konvektomatů v dubnu 2016