Pozvánka na podzimní vaření v konvektomatu 25. října 2016

26. září 2016 04.35

Přijďte načerpat inspiraci na podzimní vaření. Již 25. října v našem školicím středisku v Brně.

Prezentace bude zaměřená na představení trendů v gastronomii a na pokrmy podzimní kuchyně. Kromě receptů se zaměříme také na jednoduchost práce s konvektomaty, pokročilé techniky, moderní trendy a v neposlední řadě také výhody v podobě úspory nákladů. Přijďte se podívat na prezentaci konvektomatů Retigo, kuchyňských strojů robot Coupe a dalších moderních technologií, kterou pro Vás pořádáme v úterý 25. října 2016 v sídle naší firmy v Brně.

Šéfkuchaři Vám ukáží, jak pomocí konvektomatu a dalších moderních technologií připravovat tradiční pokrmy české kuchyně jako maso, knedlíky, zelí, rýži, brambory apod.

Podzimní vaření v konvektomatu

Pozvánku v PDF si můžete stáhnout zde.

Program

  • Představení konvektomatu, úspory nákladů, výhody, jednoduchost práce s konvektomatem
  • Využití konvektomatu v návaznosti na další technologie jako je vakuová balička, šokový zchlazovač, holdomat či jiné
  • Moderní trendy v gastronomii s využitím nových technologií – pečení přes noc při nízkých teplotách, „sous vide“ vaření ve vakuu
  • Ukázka, jak v konvektomatu vařit knedlíky, rýži, brambory, hranolky, maso, ryby, zeleninu, atd.
  • Ukázka přípravy specialit podzimní kuchyně jako je husa, kachna, paštika a dalších tradičních českých jídel v konvektomatu
  • Ukázka zpracování surovin v moderních kuchyňských strojích Robot Coupe - varný robot Robot Cook, krouhač zeleniny, odšťavňovač atd.
  • Ochutnávka připravených jídel a diskuse se šéfkuchaři

Pro koho je prezentace určená?

Majitelé restaurací se dozví, jak mohou díky konvektomatu ušetřit peníze a zlepšit kvalitu podávaných pokrmů.

Kuchaři zjistí nové postupy práce, jak díky konvektomatu ušetřit čas a zefektivnit proces vaření.

Provozní restaurací zase zjistí, jak díky konvektomatu ušetří hromadu surovin a jak výhodná je investice do konvektomatu.

Místo a čas konání

Kdy: 25. října 2016 (14:30 - 16:30)

Kde: Centrála a školicí středisko firmy GASTROFORM (Ondrova 9, 63500 Brno)

Konvektomat v showroomu GASTROFORM Pečení v konvektomatu Retigo

Jak se zúčastnit?

Vyplňte prosím přiloženou přihlášku a pošlete nám ji e-mailem na adresu info@gastroform.cz.

Kapacita je omezena na 14 osob. Účast na akci je zdarma pro přihlášené účastníky.

Přihlášku v PDF stahujte zde.

Fotogalerie z minulých prezentací

Prezentace konvektomatu Prezentace konvektomatu

Prezentace konvektomatu Prezentace konvektomatu

Prezentace strojů na zpracování zeleniny Prezentace strojů na zpracování zeleniny

Prezentace Robot Cook Prezentace Robot Cook

Prezentace konvektomatu Zelenina

Program školení jsme koncipovali tak, aby byl přínosný pro kuchaře i majitele restaurací a vedoucí. Budeme prezentovat celou řadu zajímavých novinek a postupů. Pokud váháte či máte nějaké dotazy ohledně programu, neváhejte nás kontaktovat na čísle 603 821 268.

Související články:

Prezentace konvektomatů v dubnu 2016

Prezentace konvektomatů v květnu 2016

Baristické školení

Kulinářský den s Lukášem Nečasem

  • Cloud hosting pro firmy - Doporučujeme cloud hosting na serveru v datacentru MasterDC
  • Dezinfekce - Dezinfekce na ruce, bezoplachová dezinfekce na povrchy a dezinfekční mýdlo