Poděkování za účast na školení "Obědová menu ve veřejném stravování"
31. 5. 2016 proběhla další ze série prezentací konvektomatů a dalších moderních technologií ve školicím středisku GASTROFORM v Brně. Seminář proběhl ve spolupráci s našimi obchodními partnery - Retigo, Robot Coupe a Winterhalter - se kterými spolupracujeme již od počátku našeho působení na trhu profesionálních gastro technologií.
Šéfkuchaři Jakub Sedláček a Vlastimil Jaša z firmy Retigo předali účastníkům mnoho cenných zkušeností týkajících se přípravy pokrmů v konvektomatu. Předvedli, jak docílit úspory energie, vody a času v kuchyni a přitom připravit zdravější a chutnější pokrmy. Věděli jste například, že tradičními postupy vaření ve vodě pokrmy ztrácejí váhu, barvu a velké množství vitaminů? Vařením v páře v konvektomatu jsou všechny výživové hodnoty zachovány, pokrmy jsou chutnější a mají lepší barvu. Kuchaři seznámili návštěvníky s mnoha dalšími postupy a nevynechali ani správnou údržbu stroje. Všechny pokrmy připravené v konvektomatu Retigo Blue Vision 611 měli hosté možnost ochutnat.
Konvektomaty Retigo instaluje naše firma již od roku 1997. Na námi dodané technologie zajišťujeme kompletní servis - zařízení Vám dodáme, nainstalujeme, personál proškolíme ke správné obsluze a pokud se něco porouchá, náš odborný tým servisních techniků se o Vaše zařízení postará, ať už v záruční nebo pozáruční době. V případě zájmu o konzultaci zařízení do Vaší kuchyně kontaktujte naše obchodní oddělení.
Kuchařku s recepty pro konvektomaty si můžete stáhnout kliknutím na tento odkaz. [11,4 MB]
Šéfkuchař Roman Šimon z firmy Robot Coupe zase předal mnoho praktických rad ze světa zpracování surovin. Na školení hosté viděli pracovat hlavně varný robot RobotCook, odšťavňovač J80 Ultra a krouhač zeleniny CL 50 Gourmet.
Po obědě, kdy měli hosté možnost ochutnat vše, co se připravilo v konvektomatu i ve strojích Robot Coupe, se slova ujal pan Slezák z firmy Winterhalter a seznámil hosty s mycí technologií.
Pozvánka na další prezentace
Rádi bychom Vás pozvali na další prezentaci v úterý 21. 6. 2016, která bude zaměřená na pokročilou gastronomii v restauracích. Budeme grilovat, připravovat maso, hamburgery, ryby. Pozvánku a přihlášku na prezentaci najdete zde.
Tímto bychom rádi poděkovali kuchařům za skvělou prezentaci a jejich bohaté zkušenosti a rady. Všem hostům děkujeme za účast a věříme, že nabyté vědomosti, rady a tipy všem zúčastněným pomohou v jejich úspěšném podnikání.