HotmixPRO Combi - Objevte novou dimenzi vaření
HotmixPRO je kulinářský produkt nejvyšší úrovně, který si oblíbili i šéfkuchaři restaurací oceněných Michelinskou hvězdou.
HotmixPro Combi je profesionální vysokorychlostní termický mixér se dvěma nádobami kombinující teploty od -24°C do +190°C s přesným nastavením teploty, otáček a času. Svými možnostmi je stroj určený pro profesionální gastronomické provozy, kde šéfkuchaři pracují s pokročilými postupy moderní gastronomie.
Tento přístroj je po světe umístěn v řadě špičkových restaurací oceněných Michelinskou hvězdou. Stroj používá například Massimo Bottura, Luca Marchini, Emilio Barbieri, Vittorio Novani. V České republice je stroj umístěn například v kuchyních šéfkuchaře Lukáše Nečase.
Profesionální termický mixér s chlazením
Zejména ohromující výkon odlišuje HotmixPRO od ostatních thermo mixérů. Díky tomu je vhodný pro širokou škálu receptů od krémů, džemů, omáček, hnětení, redukování až po zchlazování surovin a výrobu domácí zmrzliny, granity či sorbetu. Mixér hravě zvládne i karamelizaci, pasterizaci nebo termeraci čokolády. Samozřejmostí je kvalitní nerezové provedení, které odpovídá nárokům profesionální kuchyně.
5 důvodů pro HotmixPRO Combi
1. | Rozsah teplot od -24°C až do +190°C. |
2. | Perfektní kontrola teploty s přesností na 1°C. |
3. | Vysoká rychlost až 12.500 otáček za minutu a výkonný 1500 W motor. |
4. | Speciální funkce WAIT:hold NEXT:cook. |
5. | Možnost uložení oblíbených nebo často se opakujících receptů na SD kartu. |
Plus další skvělé vychytávky:
- Precizní provedení z nerezové oceli, zcela odpovídající vysokým nárokům profesionální kuchyně.
- Široké využití - HotmixPRO zastane až 20+ různých funkcí.
- Ergonomie - rukojeť nerezové nádoby lze umístit napravo nebo nalevo.
- Bezpečnost - i když přístroj pracuje na nejvyšší teplotu, z vnější strany je zařízení stále bezpečné na dotek.
- Velmi praktická je stěrka, kterou lze používat v kombinaci s noži.
Další praktické informace najdete přehledně zpracované v tomto prospektu/letáčeku v PDF.
Vaření v HotmixPRO Combi
HotmixPRO jsme testovali i v naší živé kuchyni v Brně. Vyzkoušeli jsme domácí makovou zmrzlinu.
V červnu 2016 jsme pro naše zákazníky uspořádali školení pod vedením šéfkuchaře Lukáše Nečase. Šéfkuchař pomocí tohoto unikátního mixéru připravoval např. čokoládovou ganache, limetkovou zmrzlinu, panna cottu či jiné dobroty. Více o školení se dozvíte v tomto článku.
Máte zájem o více informací k přístroji HotmixPRO Combi? Neváhejte nás kontaktovat.