HotmixPRO Combi - Objevte novou dimenzi vaření

11. listopad 2016 12.17

HotmixPRO je kulinářský produkt nejvyšší úrovně, který si oblíbili i šéfkuchaři restaurací oceněných Michelinskou hvězdou.

HotmixPro Combi je profesionální vysokorychlostní termický mixér se dvěma nádobami kombinující teploty od -24°C do +190°C s přesným nastavením teploty, otáček a času. Svými možnostmi je stroj určený pro profesionální gastronomické provozy, kde šéfkuchaři pracují s pokročilými postupy moderní gastronomie.

Tento přístroj je po světe umístěn v řadě špičkových restaurací oceněných Michelinskou hvězdou. Stroj používá například Massimo Bottura, Luca Marchini, Emilio Barbieri, Vittorio Novani. V České republice je stroj umístěn například v kuchyních šéfkuchaře Lukáše Nečase.

Profesionální termický mixér s chlazením

HotmixPRO Combi - Profesionální termický mixér s chlazením

Zejména ohromující výkon odlišuje HotmixPRO od ostatních thermo mixérů. Díky tomu je vhodný pro širokou škálu receptů od krémů, džemů, omáček, hnětení, redukování až po zchlazování surovin a výrobu domácí zmrzliny, granity či sorbetu. Mixér hravě zvládne i karamelizaci, pasterizaci nebo termeraci čokolády. Samozřejmostí je kvalitní nerezové provedení, které odpovídá nárokům profesionální kuchyně.

5 důvodů pro HotmixPRO Combi

1. Rozsah teplot od -24°C až do +190°C.
2. Perfektní kontrola teploty s přesností na 1°C.
3. Vysoká rychlost až 12.500 otáček za minutu a výkonný 1500 W motor.
4. Speciální funkce WAIT:hold NEXT:cook.
5. Možnost uložení oblíbených nebo často se opakujících receptů na SD kartu.

Plus další skvělé vychytávky:

  • Precizní provedení z nerezové oceli, zcela odpovídající vysokým nárokům profesionální kuchyně.
  • Široké využití - HotmixPRO zastane až 20+ různých funkcí.
  • Ergonomie - rukojeť nerezové nádoby lze umístit napravo nebo nalevo.
  • Bezpečnost - i když přístroj pracuje na nejvyšší teplotu, z vnější strany je zařízení stále bezpečné na dotek.
  • Velmi praktická je stěrka, kterou lze používat v kombinaci s noži.

Další praktické informace najdete přehledně zpracované v tomto prospektu/letáčeku v PDF.

Vaření v HotmixPRO Combi

HotmixPRO jsme testovali i v naší živé kuchyni v Brně. Vyzkoušeli jsme domácí makovou zmrzlinu.

Maková zmrzlina v HotmixPRO CombiMaková zmrzlina v HotmixPRO CombiMaková zmrzlina v HotmixPRO CombiMaková zmrzlina v HotmixPRO Combi

V červnu 2016 jsme pro naše zákazníky uspořádali školení pod vedením šéfkuchaře Lukáše Nečase. Šéfkuchař pomocí tohoto unikátního mixéru připravoval např. čokoládovou ganache, limetkovou zmrzlinu, panna cottu či jiné dobroty. Více o školení se dozvíte v tomto článku.

Vaření v HotmixPRO Combi Vaření v HotmixPRO Combi

Máte zájem o více informací k přístroji HotmixPRO Combi? Neváhejte nás kontaktovat.