Kulinářský den: Podzimní inspirace

26. říjen 2016 10.43

V říjnu 2016 se v GASTROFORMU peklo, vařilo, grilovalo, odšťavňovalo...

25. října 2016 se ve spolupráci s firmami RETIGO a ROBOT COUPE konal kulinářský den na téma Podzimní inspirace. Živého vaření se ujali šéfkuchaři Jakub Sedláček, Jan Malachovský a Roman Šimon, kteří hostům z řad profesionálních gastronomických provozů předali cenné rady, seznámili je s užitečnýmy postupy a inspirovali nejen ke specialitám podzimní kuchyně.

Na podzimním menu nechyběla česká podzimní klasika - husa pečená přes noc v konvektomatu s karlovarským nebo houskovým knedlíkem a zelím. Dále se na menu objevila např. grilovaná zelenina či pyré - hráškové a dýňové, obojí připravené ve varném robotu RobotCook. Zmínka byla i o zavařování v konvektomatu, pečení přes noc nebo sous vide metodě.

Tímto bychom rádi poděkovali kuchařům za skvělou podzimní inspiraci a všem hostům, že s námi strávili společné kulinářské odpoledne.

Kulinářský den Podzimní inspirace

Kulinářský den GASTROFORM Kulinářský den Retigo a Robot Coupe