Navigace v sekci
- Konvektomaty
- Varná technika
- Chladící zařízení
- Chladící vitríny
- Šokové zchlazovače
- Myčky nádobí Winterhalter
- Pece
- Kuchyňské roboty
- Nářezové stroje
- Nápojová technika
- Přeprava stravy
- Výdej stravy
- Vakuové baličky
- Nerezový nábytek
- Gastronádoby
- Holdmaker
- Holdomat
- Sous Vide
- HotmixPro
- Regály IN-FIX
- Čisticí a mycí chemie
- Prospekty v PDF ke stažení
- Indukce
- Lainox Oracle
- Multifunkční pánve
- Baličky hotových jídel
7 důvodů, proč si koupit konvektomat
Při tradičním vaření ve vodě ztrácí pokrm váhu, čerstvou barvu, velké množství minerálních látek a vitamínů. Naopak při použití parního režimu konvektomatu jsou všechny výživné hodnoty, váha a barva pokrmu zachovány.
Zavolejte mi
Konvektomaty: Komunikační rozhraní a analýza HACCP
Komunikační rozhraní Retigo Vision
Virtuální komunikace je v dnešním světě samozřejmostí. Možnostem se meze nekladou a to samé platí i pro konvektomaty RETIGO VISION. Stroje je nejen možné připojit pomocí LAN spojení (konektor RJ45) k počítači nebo počítačové síti, ale disponují i USB konektorem pro použití např. flash disku. Díky těmto skutečnostem je možné:
- Přidělit konvektomatu vlastní IP adresu
- Připojit se přes internetový prohlížeč k libovolně vzdálenému konvektomatu
- Nahrávání a stahování programů, receptů, obrázků a melodií přes USB nebo počítačovou síť
- Stahování a zobrazení dat HACCP
- Vstup do servisního menu i ze vzdáleného počítače (pouze přes PIN kód)
- Aktualizace ovládacího softwaru
- Ovládání konvektomatu ze vzdáleného počítače
- Možnost zobrazení chybových hlášení
Analýza HACCP
HACCP je zkratka anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body), která se ve světě, ale i u nás používá pro systém preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností souvisejících s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Software firmy Retigo Vám nabízí:
- Stahování, prohlížení a archivace dat
- Tisk protokolu o průběhu tepelné úpravy, tisk grafů
- Jednoduchou a rychlou tvorbu programů
- Zobrazení dat HACCP přímo na displeji ovládacího panelu konvektomatu
Data HACCP (teplota prostoru, teplota v jádře pokrmu, zvolený režim, doplňkové funkce, ale také jakékoliv události, jako je otevření a zavření dveří, změna režimu, změna nastavených teplot, výpadek elektrického napájení, apod.) se zcela automaticky ukládají do paměti ovládací elektroniky každého zařízení (kapacita paměti je až 160 hodin vaření) a lze z nich vytvořit přehlednou tabulku nebo graf.