Navigace v sekci
- Konvektomaty
- Konvektomaty Retigo
- Konvektomaty LAINOX
- Konvektomaty RATIONAL
- 7 důvodů pro Konvektomaty
- Varná technika
- Chladící zařízení
- Chladící vitríny
- Šokové zchlazovače
- Myčky nádobí Winterhalter
- Pece
- Kuchyňské roboty
- Nářezové stroje
- Nápojová technika
- Přeprava stravy
- Výdej stravy
- Vakuové baličky
- Nerezový nábytek
- Gastronádoby
- Holdmaker
- Holdomat
- Sous Vide
- HotmixPro
- Regály IN-FIX
- Čisticí a mycí chemie
- Prospekty v PDF ke stažení
- Indukce
- Lainox Oracle
- Multifunkční pánve
- Baličky hotových jídel
7 důvodů, proč si koupit konvektomat
Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.
Zavolejte mi
7 důvodů, proč si koupit konvektomat
- Úspora masa
V porovnání s přípravou masa v tradičních troubách jsou váhové ztráty při vaření v konvektomatu až o polovinu nižší.
- Úspora vařením v páře
Při tradičním vaření ve vodě ztrácí pokrm váhu, čerstvou barvu, velké množství minerálních látek a vitamínů. Naopak při použití parního režimu konvektomatu jsou všechny výživné hodnoty, váha a barva pokrmu zachovány.
- Úspora tuků
U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.
- Úspora energie
Rychlý náběh teploty, malé ztráty tepla, regulace proudění vzduchu ve varné komoře, a tím větší výměna tepla mezi potravinou a prostředím umožňují uspořit až 50 % nákladů na energii.
- Úspora vody
Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.
- Úspora prostoru
Parní konvektomat zabírá v kuchyni cca 1 m² a nahrazuje hned několik technologických zařízení.
- Úspora práce a času
Se změnou organizace práce s parními konvektomaty šetříte svůj drahocenný čas.