Navigace v sekci
- Konvektomaty
- Varná technika
- Chladící zařízení
- Chladící vitríny
- Šokové zchlazovače
- Myčky nádobí Winterhalter
- Pece
- Kuchyňské roboty
- Nářezové stroje
- Nápojová technika
- Přeprava stravy
- Výdej stravy
- Vakuové baličky
- Nerezový nábytek
- Gastronádoby
- Holdmaker
- Holdomat
- Sous Vide
- HotmixPro
- Regály IN-FIX
- Čisticí a mycí chemie
- Prospekty v PDF ke stažení
- Indukce
- Lainox Oracle
- Multifunkční pánve
- Baličky hotových jídel
Zavolejte mi
Holdomat Retigo
Holdomat je jednoduché a velmi praktické zařízení, které můžete využít hned dvěma způsoby, a to k udržení pokrmů v požadované teplotě anebo k nízkoteplotnímu pečení.
Udržování pokrmů
Holdomat je přístroj, který by sestrojen za účelem udržení pokrmu v požadované teplotě a dokonalé kvalitě.
Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při teplotě 65 - 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. Někdo by řekl: "A neztratím tak kvalitu masa?" Naopak - kvalita masa je stejná (ne-li lepší), než u čerstvého masa přímo z grilu. V mase se totiž stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.
Tuto technologii můžete využít například pro servis "á la carte". Maso či ryby připravíte před příchodem hostů. Jakmile dosáhnete požadovaného stupně propečení masa, umístěte pokrm do RETIGO Hold-o-matu a udržujte jeho ideální vnitřní teplotu. Hostům pak podávejte pokrm v té nejlepší kvalitě.
Pečení při nízké teplotě
Holdomat můžete využít i pro přípravu pokrmů při nízké teplotě a dlouhém čase - pečení přes noc. Pomalé vaření při nízké teplotě je trend, který získává na oblibě mezi kuchaři a samozřejmě i provozovateli stravovacích zařízení. Proč? Je to snadné.
Retigo Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě.
Kuchaři si tímto způsobem vaření ušetří čas, protože ho lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.
Holdomat - výhody
- Udržuje maso a ryby po mnoho hodin s dokonalou přesností teplot
- Skvostná konečná kvalita produktu
- Méně plýtvání díky pomalému vaření
- 100 % švýcarská kvalita
- Snadný servis
- Jednoduchá údržba
- Možnost dosažení teploty až 120 °C
- Vysoká přesnost teplotní sondy na +/– 2 °C
- Lehce přenosné zařízení, které potřebuje pouze napájení 1N~/220 V/50–60 Hz/10 A
- Minimální spotřeba energie 300– 400 W (ustálený příkon)
Praktické tipy a rady
Zjednodušte si práci
- Skladujte smažené či pečené pokrmy. Díky speciálnímu odvlhčení komory budou vždy křupavé
- Maso pouze rychle osmahněte a pak vložte do RETIGO Hold-o-matu. Ten se postará o zbytek a Váš gril tak zůstane volný pro další přípravy
Zvýšení efektivity Vašeho konvektomatu
- RETIGO Hold-o-mat Vám poskytne funkci udržovací skříně či funkce "Cook & Hold" a uvolní tak kapacitu konvektomatu
- Maso je, stejně jako v konvektomatu, vařeno a udržováno v ideální teplotě s minimální váhovou ztrátou
Vhodné zařízení i pro party a venkovní catering
- Pokrmy připravené v kuchyni mohou být transportovány v RETIGO Hold-o-matu a podávány teplé
- Praktické rukojeti umožní přístroj bezpečně přenášet
Holdomat - modely, provedení
V naší nabídce najdete celkem pět typů holdomatů:
Retigo Holdomat 411 (NOVINKA) - Kapacita 4x1/1 GN-65 mm nebo 2x1/1 GN-100 mm. Jako jediné zařízení svého druhu na trhu disponuje funkcí Delta-T vaření. Teplotní sonda volitelně.
Retigo Holdomat 2/3 - Kapacita 3x2/3 GN-65 mm nebo 2x2/3 GN-100mm
Retigo Holdomat Standard - Kapacita 3x1/1 GN - 65mm nebo 2x1/1 GN-100mm
Retigo Holdomat Standard s teplotní sondou - Kapacita 3x1/1GN-65mm nebo 2x1/1 GN-100mm
Retigo Holdomat BIG - Kapacita 7x1/1 GN-65mm nebo 4x1/1GN-100mm
Technická data
- Přesné měření teploty díky systému PT500
- Inteligentní odvlhčení varného prostoru zajistí optimlní teplotní podmínky
- Možnost vestavby do kuchyňské linky nebo zasunutí do stojanu konvektomatu
- Možnost výběru levých či pravých dveří
- Připojení pouze na 1N~/230 V/50-60 Hz/10 A
- Spotřeba elektřiny 1-1.8 kW
RETIGO Hold-o-mat Vám poskytne funkci udržovací skříně či funkce "Cook & Hold" a uvolní tak kapacitu konvektomatu. Maso je, stejně jako v konvektomatu, vařeno a udržováno v ideální teplotě s minimální váhovou ztrátou.
Pro informace o aktuální ceně a skladové dostupnosti volejte tel. 546 223 099 nebo pošlete dotaz prostřednictvím našeho kontaktního formuláře.