GASTROFORM zajišťuje kuchařům perfektní pohodlí
Článek tiskového střediska BVV o uplynulém veletrhu gastronomických technologií v Brně - G+H 2009.
6. března 2009 Tiskové středisko BVV – Jedna z rozhodujících společností na trhu s gastronomickými technologiemi GASTROFORM, s.r.o. prezentuje na veletrhu G+H nejmenší i největší varnou techniku italské produkce ANGELO PO. Mezi její stálé klienty se řadí především mateřské školy, odborná učiliště, nemocnice, domovy sociální péče i zařízení pro seniory. Samozřejmě varnou techniku dodává do restaurací, hotelů, barů, pizzerií, cukráren atd.
Nejmenší technika s označením Concept slouží pro malé provozy, kde se prezentuje výroba jídel přímo před hostem. „Toto zařízení má luxusní design a řadu technických novinek, které běžná zařízení nemají. Jde především o úsporu energie, k čemuž slouží digitální ovládání přístrojů. Přístroje jsou multifunkční, například pracovní desku lze vyhřívat. Dále je vybaveno vařičem těstovin, který po výměně nádob může sloužit jako vodní lázeň. Fritézu lze pak možno změnit ve vyvíječ páry. Jde o ideální řešení, kde centrální varný blok může být obsluhován z obou stran,“ uvedl Jiří Prostřední, jednatel firmy.
Firma představila na veletrhu mimo jiné špičkovou modulovou řadu 700 GAMMA italské firmy ANGELO PO. Vyznačuje se nejvyšší variabilností a pro kuchaře představuje jistotu profesionálního výstupu. Každé jednotlivé zařízení je navrženo tak, aby vysoká technická kvalita byla v souladu s designem. GAMMA 700 má velké pracovní plochy s precizním rozvodem tepla. Důrza je kladen na hygienu a snadné čištění.
Řada 900 APLPHA, určená pro profesionální kuchyně se vyznačuje mimo jiné elektronickým zapalováním všech plynových spotřebičů, dvou koronovými hořáky, tepelnými pracovními deskami (500 stupňů Celsia) a výkonnými fritézami s hodinovým výkonem do 78 kg.
O tyto přístroje je v ČR velký zájem, podnikatelská klientela stále více se přiklání ke kvalitním výrobkům, které slouží ke kvalitnější a rychlejší přípravě jídel. Velké varné bloky pak požadují špičkové hotely, které od kuchařů maximální výkony a vynikající výsledky.
Od roku 1922 je firma ANGELO PO partnerem více jak 200 000 kuchařů na celém světě. Její servisní technici provádějí montáž dodávaných strojů, která je zakončena zkušebním provozem s protokolárním výstupem.