Články
-
22. březen
Věděli jste, že ovoce, zeleninu, maso, ryby, houby, hotová jídla, tekutiny nebo želírované tekutiny můžete zavařovat v konvektomatu? Přečtěte si následující tipy a rady, jak na to.
-
14. únor
Příběh o realizaci příjemné kavárny s industriálním nádechem v Brně-Komíně.
-
7. únor
Podívejte se na fotogalerii z realizace zakázky pro soukromého farmáře v Sazomíně - projekce, dodávka a montáž linky na zpracování brambor a kořenové zeleniny krok za krokem.
-
9. leden
Fotogalerie z dodávky a montáže regálového systému IN-FIX INOX STANDARD v Nemocnici Znojmo.
-
23. prosinec
Přejeme Vám příjemné prožití svátků vánočních.
-
22. listopad
Představujeme Vám novinku od Bravilor Bonamat - překapávače kávy AURORA, které díky nastavitelným parametrům dají prostor i zkušenějším baristům.
-
11. listopad
HotmixPRO je kulinářský produkt nejvyšší úrovně, který si oblíbili i šéfkuchaři restaurací oceněných Michelinskou hvězdou.
-
26. říjen
V říjnu 2016 se v GASTROFORMU peklo, vařilo, grilovalo, odšťavňovalo...
-
26. září
Přijďte načerpat inspiraci na podzimní vaření. Již 25. října v našem školicím středisku v Brně.
-
28. červenec
Příběh o realizaci thajské restaurace v Brně.